Antena 3 Actualitate Fost ministru PDL: Colegii de la Finanţe puteau să găsească o soluţie în cazul Antena 3

Fost ministru PDL: Colegii de la Finanţe puteau să găsească o soluţie în cazul Antena 3

15 Feb 2016   •   23:26
Gheorghe Ialomițianu, fost ministru PDL al Finanțelor, a spus luni, după ce a aflat că emisia Antena 3 este în pericol în urma unui ordin de evacuare, că cei de la Finanțe ar fi putut găsi o soluție.
 
”Colegii de la Finanţe puteau să găsească o soluţie", a spus Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru de Finanţe, luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Întrebat de moderatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu, de câte ori a încercat regimul Băsescu să închisă Antena 3, fostul ministru a negat că s-ar fi întâmplat acest lucru.
 
"Niciun moment nu s-a pus problema închiderii vreunui post de televizune”, a declarat Gheorghe Ialomițianu, subliniind că nici măcar în cazul posturilor TV care i-au criticat nu s-au gândit la astfel de decizii.

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close