Antena 3 CNN Actualitate Inedit LOTO. Au câștigat la loterie, dar femeia i-a ascuns asta bărbatului timp de o săptămână. Nimeni nu se aștepta la reacția sa (FOTO+VIDEO)

LOTO. Au câștigat la loterie, dar femeia i-a ascuns asta bărbatului timp de o săptămână. Nimeni nu se aștepta la reacția sa (FOTO+VIDEO)

LOTO. Au câștigat la loterie, dar femeia i-a ascuns asta bărbatului timp de o săptămână. Nimeni nu se aștepta la reacția sa (FOTO+VIDEO)
11 Mar 2018   •   16:24

LOTO. Sunt căsătoriți de 36 de ani și nu și-au ascuns niciodată nimic. Cu toate acestea, atunci când au câștigat la loto 23.3 milioane de dolari, femeia a ținut secret acest lucru timp de o săptămână.

LOTO Motivul? Bărbatul era plecat în China, iar soția sa nu a vrut să-i dea vestea cea mare prin telefon.

LOTO Sandra Donaldson a și explicat pentru Global News de ce nu a vrut să-i spună partenerului său marea veste: „Nu m-ar fi crezut. Călătorește peste tot. În niciun caz nu i-aș fi spus la telefon”.

LOTO Așa că femeia a vrut să înregistreze momentul în care soțul său a aflat despre câștigul la loto. În video, femeia își anunță soțul că are să-i dea o veste bună și una rea.

Când a văzut biletul, bărbatul a întrebat-o: „Glumești?”. Apoi, bărbatul a izbucnit în lacrimi. „Nu ești supărat pe mine?”, l-a mai întrebat soția. Cei doi plănuiesc acum să-și cumpere o mașină nouă, dar și să împartă banii cu restul familiei. 

Video aici.                
                        
                          

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close