Antena 3 CNN Actualitate Inedit Surpriză uriașă! Șeful MI6 dezvăluie cine se află cu adevărat în spatele lui „James Bond”

Surpriză uriașă! Șeful MI6 dezvăluie cine se află cu adevărat în spatele lui „James Bond”

Surpriză uriașă! Șeful MI6 dezvăluie cine se află cu adevărat în spatele lui „James Bond”
Sursa foto: Foto: captura YouTube
26 Ian 2017   •   22:22

Rolul lui James Bond a fost jucat de numeroși actori, cel mai recent fiind britanicul Ben Wishaw. Dar șeful MI6 a dezvăluit că, de fapt, în viața reală, directorul cu nume de cod Q (cel care se ocupă de tehnologia folosită de Bond – n.red) este ...o femeie, scrie Mirror.

Şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii, Alex Younger, încearcă astfel să spulbere mitul că toți spionii sunt bărbați și să atragă astfel mai multe femei în serviciul de spionaj.

Serviciul britanic de informații externe MI6, făcut cunoscut în mare parte de celebrul spion James Bond, acţionează în străinătate pentru a apăra Marea Britanie şi interesele sale.

Franciza ”James Bond”, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conține 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste 7 miliarde de dolari pe plan internațional. De-a lungul anilor, rolul James Bond a fost interpretat de șase actori.
 

×
Subiecte în articol: James Bond
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close