Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?”, l-a întrebat îngrozit fiul. Ce a urmat e ireal

”Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?”, l-a întrebat îngrozit fiul. Ce a urmat e ireal

”Tăticule, de ce spatele tău este însângerat?”, l-a întrebat îngrozit fiul. Ce a urmat e ireal
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   10:49

Familia Finney urma să aibă o zi minunată pe Plaja Huntington din California. Eugene, iubita și cei doi copii ai lui, Temple (10 ani) și Turner (6 ani), au mers la plajă. Eugene înota singur departe de mal. Brusc, el a fost lovit de un val uriaș și încerca din răsputeri să iasă la suprafață, când a simțit o durere sfâșietoare în spate, potrivit Realitatea.net.

"Tăticule, de ce spatele tău este plin de sânge?", l-a întrebat fiul lui. Eugene deja înțelesese că a fost atacat de un rechin. Durerea lui era localizată în spate și pe umeri, unde rămăseseră urmele mușcăturii și o rană profundă. Familia se bucura că tatăl a scăpat doar cu câteva zgârieturi, dar după ceva timp durerea ciudată continua să se intensifice.

Când a mers la medic, bărbatul a descoperit că Eugene avea un hematom uriaș. Însă cel mai uimitor lucru a fost altul. Investigațiile au arătat că bărbatul avea cancer hepatic într-un stadiu incipient. Tumora a trecut după tratament, însă dacă nu ar fi fost acel rechin, puțin probabil ca el să fi mers la doctor.

×
Subiecte în articol: rechin
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close