Antena 3 CNN Actualitate Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui fotbalului calcă pe urmele tatălui „Tot ce faci în viață trebuie făcut cu inima”

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui fotbalului calcă pe urmele tatălui „Tot ce faci în viață trebuie făcut cu inima”

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui fotbalului calcă pe urmele tatălui „Tot ce faci în viață trebuie făcut cu inima”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
27 Iun 2019   •   23:19

Mihai Gâdea a prezentat, joi seară, la Sinteza Zilei un interviu în exclusivitate cu fiul lui Gheorghe Hagi realizat de FC Viitorul despre etapele din viața lui Ianis Hagi, despre idealurile sportive la o vârstă fragedă, despre forța de muncă, psihică și mentală, dar și sfaturi pe care tânărul fotbalist le oferă mai departe juniorilor.

„Este important ca aceștia să iubească fotbalul, să iubească sportul. Tot ce faci în viața trebuie făcut cu inima. Este important să pui pasiune în meseria pe care o ai”, a declarat Ianis.

Ianis Hagi: La ”Academia Hagi” se lucreză mult la minte, să-l pregătească pe copil pentru cel mai înalt nivel

Pe lângă sport, o altă pasiune a tânărului este muzica. 

„Ascult muzică în funcție de starea pe care o am”, a declarat Ianis Hagi, jucătorul echipei naţionale de fotbal U21 a României.

Citește Și  Ianis Hagi: Avem tot viitorul în față!

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi Gheorghe Hagi fotbal
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close