Antena 3 CNN Actualitate Justiție Alina Bica, achitată în dosarul ANRP. Avocat: A fost bătută, se teme să revină în țară

Alina Bica, achitată în dosarul ANRP. Avocat: A fost bătută, se teme să revină în țară

Alina Bica, achitată în dosarul ANRP. Avocat: A fost bătută, se teme să revină în țară
29 Iun 2018   •   16:20

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost achitată, vineri, de ÎCCJ în dosarul ANRP. În acelaşi dosar, omul de afaceri Dorin Cocoş a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare pentru trafic de influenţă, iar fiul acestuia, Alin Cocoş, a fost achitat.

„Este o victorie incredibilă în fața instituției condusă de doamna Kovesi. Acest dosar a fost făcut pentru a-i distruge viața acestei femei. Sunt extraordinar de împlinită profesional. Și eu am avut un dosar pentru că mi-am permis să apăr o persoană indezirabilă. Am primit și eu, ca avocat, multe amenințări. După trei ani, Alina Bica s-a demonstrat a fi nevinovată. Avem decizii CEDO în acest sens, în momentul în care se pleacă cu achitări, în primă instanță.

Alina Bica mereu a sperat că i se va face dreptate. Avem acea condamnare de patru ani. Alina Bica își iubește foarte mult țara.

A suferit un accident. A fost bătută, o spun fără acordul ei. A fost bătută și de aceea îi este frică să se întoarcă în țară. A fost bătută în timp ce se afla pe teritoriul altei țări și de aceea îi este frică să se întoarcă în România”, a spus avocata Laura Vicol, pentru Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: batuta dosar ANRP DIICOT Alina Bica
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close