Antena 3 CNN Actualitate Justiție Atacuri dure în plenul CSM la adresa lui Kovesi. Moraru Iorga: DNA fabrică și nu se mai oprește

Atacuri dure în plenul CSM la adresa lui Kovesi. Moraru Iorga: DNA fabrică și nu se mai oprește

Atacuri dure în plenul CSM la adresa lui Kovesi. Moraru Iorga: DNA fabrică și nu se mai oprește
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Sep 2017   •   19:56

Mai multe atacuri dure au avut loc joi, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), la adresa procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Fostul procuror DNA Mihaiela Moraru Iorga a venit cu acuzații de abuz și a spus că această instituție ”fabrică” și ”nu se mai oprește”.

”Eu nu am cum să combat ceea ce în fiecare zi fabrică DNA. Și DNA nu se oprește, pentru că dacă acțiunile doamnei procuror-șef s-ar fi oprit, astăzi n-aș mai fi fost în fața dvs”, a spus procurorul Mihaiela Moraru Iorga.

Informațiile au fost prezentate joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Procurorii Mihaiela Moraru Iorga şi Doru Ţuluş şi-au susținut punctul de vedere în plenul CSM, unde au contestat decizia din 4 iulie a Secţiei pentru procurori a CSM, de revocare din DNA, la solicitarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Procurorul Mihaiela Iorga a contestat în instanţă revocarea din Direcţia Naţională Anticorupţie. 

Pe 5 iulie, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a semnat ordinele de revocarea a procurorilor Mihaiela Moraru Iorag şi Doru Ţuluş, după ce Secţia pentru procurori a CSM a avizat favorabil solicitarea

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close