Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dan Diaconescu, eliberat. Decizia nu este definitivă

Dan Diaconescu, eliberat. Decizia nu este definitivă

Dan Diaconescu, eliberat. Decizia nu este definitivă
27 Oct 2017   •   16:41

Judecătoria Sectorului 4 a admis, vineri, cererea de liberare condiţionată din închisoare a lui Dan Diaconescu, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de cinci ani şi şase luni închisoare pentru şantaj.

Decizia nu este însă definitivă.

"Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe petentul condamnat Diaconescu Cristian Dan. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.1881/2015 emis de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 1186/2013. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cu drept de contestaţie în termen de trei zile de la comunicare", se arată în hotărârea instanţei.

Dan Diaconescu a fost condamnat, pe 4 martie 2015, la cinci ani şi şase luni închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. În acelaşi dosar, fostul realizator OTV Doru Pârv a fost condamnat la patru ani închisoare cu executare pentru şantaj şi interzicerea desfăşurării oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani, iar Mitruş Ghezea, fost realizator la OTV, a fost condamnat la doi ani şi şase luni închisoare cu executare tot pentru şantaj.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justiţiei pentru două infracţiuni de şantaj.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close