Antena 3 CNN Actualitate Justiție Scene de groază în România. „I-au scos fetița din burtă și i-au arătat-o moartă, apoi...”

Scene de groază în România. „I-au scos fetița din burtă și i-au arătat-o moartă, apoi...”

Scene de groază în România. „I-au scos fetița din burtă și i-au arătat-o moartă, apoi...”
Sursa foto: Foto: www.flickr.com
01 Mai 2017   •   16:12

Avocata Laura Vicol a prezentat pe contul său de Facebook un caz cutremurător. Avocata a povestit, pe rețeaua de socializare, drama trăită de o clientă a sa, încarcerată la Penitenciarul Rahova. Aceasta a dezvăluit că o tânără de 19 ani, pe nume Adriana, și-a pierdut copilul în timpul unui control. Adriana ar fi fost însărcinată în luna a șaptea în momentul încarcerării, iar autoritățile nu ar fi ținut cont de acest aspect. Tânăra ar fi fost legată de mâini și de picioare.

„Un nou caz cutremurător care mi-a zguduit sufletul ieri (22 aprilie), în Săptămâna Luminată, și care mă face să mă întreb dacă unele persoane pot fi numite oameni...  O cheamă Adriana, are 19 ani. Fusese condamnată la 6 luni sub supraveghere, însă un monstru îmbrăcat în robă de judecător a trimis-o în spatele gratiilor pentru opt luni, admițând apelul procurorilor. Era însărcinată în șapte luni la momentul încarcerării, dar burta ei în care un pui creștea nu a trezit nici măcar un gram de umanitate. Miercuri, în curtea pușcăriei Rahova, am îndrumat-o pe mama Adrianei către instanța competentă să formuleze o cerere de amânare a executării pedepsei. Vineri am ținut-o în brațe și am plâns împreună, tot în curtea pușcăriei, cu față ridicată spre Dumnezeu și cu o singură întrebare în suflet: de ce nu faci măcar Tu, Doamne, ceva, că hienelor ăstora oricum nu le păsa... De o săptămână mă tot duc acolo încercând să salvez 2 ani de viață rămași pentru clientul meu bolnav de cancer în fază terminala. La el am avut noroc, dacă pot spune așa, măcar îi pot face analizele. Adriana nu a avut nicio șansă, în loc să nască în trei săptămâni, își îngroapă fetiță…După un control, legată de mâini și de picioare, așa îmi spunea mama ei printre șuvoaiele de lacrimi și urletele de durere, Adrianei i s-a spus că i-a murit copilul. I-au scos fetița din burtă și i-au arătat-o, moartă. Au aruncat-o din nou în pușcărie. Nici măcar să îngroape copilul nebotezat nu are cum, de unde certificat de deces…” precizează Laura Vicol, pe contul său de pe rețeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: inchisoare drama avocata
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close