Antena 3 CNN Actualitate Justiție Udrea face plângere la CEDO pentru plimbarea sa în cătuşe

Udrea face plângere la CEDO pentru plimbarea sa în cătuşe

Udrea face plângere la CEDO pentru plimbarea sa în cătuşe
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2016   •   11:59

UPDATE 11.59 - Elena Udrea va face plângere la CEDO pentru că a fost plimbată în cătuşe în faţa presei. Udrea spune că tot acest spectacol i-a pătat imaginea pentru că astfel i s-a pus eticheta că este vinovată. Ea a ieşit încătuşată din sediul DNA după ce procurorii au reţinut-o în dosarul Gala Bute.

UPDATE 10.05 - Elena Udrea a spus, luni, că nu se consideră o persoană periculoasă și este o nedreptate că mulți oameni te judecă vinovat, numai pentru că te văd cu cătușe la mâini.

"Nu mă consider o persoană periculoasă, în sensul de violentă (...) O imagine cu un om în cătuşe este o ştampilă care se pune asupra cuiva pe care nu ai cum o să o mai ştergi niciodată. Foarte mulţi oameni te consideră vinovat, înainte să te judece o instanţă, pentru că imaginea cuiva în cătuşe înseamnă vinovăţia", a spus Elena Udrea care s-a prezentat luni la Instanţa Supremă.


UPDATE 09.02 - Elena Udrea a ajuns la instanța supremă, însoțită de avocatul ei.
 
Udrea nu a făcut declarații la venirea la instanță.
___________________________________

Știrea inițială 08.29

Elena Udrea şi prietenii săi s-ar putea întâlni luni la Instanţa Supremă. 
 
Dorin Cocoş are şedinţă de judecată în dosarul Mircosoft, în timp ce Alina Bica, fosta parteneră de shopping la Paris a Elenei Udrea, ar putea ajunge în faţa magistraţilor în dosarul retrocedărilor ilegale. 
 
Preferata lui Traian Băsescu are o nouă rundă cu procurorii, în dosarul Gala Bute, în care judecătorii au decis să rămână sub control judiciar, însă decizia poate fi contestată. 
 
Dorin Cocoş a scăpat de controlul judiciar după ce şi-a recunoscut faptele, însă Alina Bica se află încă sub control judiciar. 
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close