Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie generală la un club din Vişeu de Sus! Un tânăr a ajuns la spital din cauza unei fete

Bătaie generală la un club din Vişeu de Sus! Un tânăr a ajuns la spital din cauza unei fete

Un incident grav a avut loc în Vinerea Mare, în centrul orașului Vișeu de Sus, la 50 metri de sediul Poliției. Un scandal a izbucnit între mai mulţi tineri, din cauza unei fete, se pare, iar unul dintre bătăuşi a ajuns înjunghiat la spital. Imaginile au fost făcute publice acum şi sunt şocante.

Bătaie generală la un club din Vişeu de Sus! Un tânăr a ajuns la spital din cauza unei fete
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    25 Apr 2022   •   14:56

Incident grav în Vinerea Mare, în centrul orașului Vișeu de Sus, la 50 metri de sediul Poliției orașului Vișeu de Sus.

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie sub privirile îngrozite ale oamenilor.

Conform surselor noastre, totul ar fi pornit de la o fată. Un tânăr din Borșa i-ar fi făcut "ochi dulci", lucru care i-ar fi scos din sărite mai mulți tineri din Vișeu de Sus. Între aceștia a izbucnit scandalul. S-au împărțit pumni și picioare și belșug.

La un moment dat tânărul din Borșa ar fi fost înjunghiat de trei ori. Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și a fost transportat la Spitalul din oraș.

Din cauza leziunilor grave acesta a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar ulterior la un spital de la București.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat toate persoanele implicate în scandal și i-au dus la sediu pentru audieri. Totodată, au fost preluate toate imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, dar și imagiile filmate de localnici.

Surse judiciare au precizat pentru vasiledale.ro că ancheta este în plină desfășurare și că deocamdată nu se știe exact cine a aplicat loviturile cu cuțitul.

Aceleași surse susțin că unele imagini ar arăta faptul că tocmai victima a fi primit cuțitul de la o altă persoană pentru a se apără și nu este exclus ca în timpul îmbrăncelor acesta să fi căzut și să se fi înjunghiat accidental.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close