Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât costă o tochitură dobrogeană cu mămăligă, în staţiunea Mamaia

Cât costă o tochitură dobrogeană cu mămăligă, în staţiunea Mamaia

Turiștii care ajung pe litoralul românesc rămân uimiți în fața prețurilor pe care le practică unii comercianți. Iată cat a ajuns să coste o porție de tochitură dobrogeană cu mămăligă, în stațiunea Mamaia.

Cât costă o tochitură dobrogeană cu mămăligă, în staţiunea Mamaia
Sursa foto: Wikipedia
de Claudia Popovici    |    28 Iun 2023   •   21:32

Cei care vor să se bucure de vacanță în aceasta vară pe litoralul românesc trebuie să-şi pregătească serios portofelul. Şi asta pentru că, în plin sezon, preţurile pare că au explodat.

De exemplu, la un restaurant mediu din stațiunea Mamaia o familie cu 2 copii ajunge să scoată din buzunar între 200-250 de lei, doar pentru felurile principale. 

Astfel cei care aleg o porție de 200 de grame de tochitura dobrogeană cu 50 de grame de mămăligă vor plăti 59,90 lei, notează gândul.ro 

Citeşte şi: "M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord

Prețurile foarte mari din nordul litoralului îi sperie pe turiști și îi trimit în alte stațiuni. Dar şi acolo preţul unui prânz te poate lua prin surprindere.

Este şi cazul unui bărbat care a ales să-şi petreacă vacanţa în Eforie Nord. La o terasă de acolo, bărbatul și-a comandat o portițe de cartofi, una de cârnați și una cu ceafă de porc şi a rămas şocat când a venit nota de plată. 

Bonul fiscal arăta că porția de cartofi costă 50 de lei. Lângă prețul halucinant, pe bonul de plată era specificat faptul că bărbatul era taxat pentru o porție de un kilogram de cartofi.

Nu doar că erau greșite cantitățile, dar pe bon nu apăreau toate felurile de mâncare cerute de client. 

Citeşte şi: Cât costă un prânz la Costinești, ca la mama acasă, în zonele cu autoservire

×
Subiecte în articol: Mamaia preturi mari mancare turisti romani
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close