Antena 3 CNN Actualitate Locale Imaginile umilinţei la o biserică din Pitești. Oamenii s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu mâncare

Imaginile umilinţei la o biserică din Pitești. Oamenii s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu mâncare

A fost haos, astăzi, la parohia Sfântul Ilie din Piteşti, acolo unde, după terminarea slujbei, zeci de persoane, majoritatea vârstnici, s-au înghesuit şi s-au călcat în picioare pentru a primi o pungă cu mâncare.

Imaginile umilinţei la o biserică din Pitești. Oamenii s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu mâncare
Sursa foto: epiteşti.ro
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2023   •   16:47

Astăzi, la parohia Sfântul Ilie din Piteşti, a avut loc o slujbă săvârșită de un sobor în mijlocul căruia s-a aflat şi arhimandritul Caliopie, trimis al Arhiepiscopiei Argeșului şi Muscelului.

Potrivit presei locale, serviciul divin a decurs firesc în prezenţa a zeci de enoriași care l-au sărbătorit şi pe sfântul Ilie, ocrotitor al locașului de cult, însă când s-a anunţat că se vor da icoane şi pachete cu alimente, oamenii au uitat brusc de smerenie şi s-a declanșat un adevărat haos. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Accident înfiorător de Sfântul Ilie! O femeie a murit în drum spre biserică, unde ar fi vrut să participe la slujbă

În imagini de observă cum sub soarele arzător, oamenii s-au împins, îmbrâncit şi au fost la un pas să se calce în picioare, totul pentru o pungă în care se afla o pâine mică, puţină colivă, o caserolă cu câteva felii de cartofi prăjiți şi un cârnat.

Mai grav este că în zonă nu s-a aflat nicio forță de ordine, pentru că în învălmășeala creată se putea întâmpla o tragedie. 

 

 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close