Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la Sebeş, la cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România - VIDEO

Incendiu puternic la Sebeş, la cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România - VIDEO

Incendiu puternic la Sebeş, la cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România - VIDEO
Sursa foto: Foto: ISU Bucuresti-Ilfov
01 Aug 2017   •   09:37

Aproape 35 de pompieri au intervenit cu opt autospeciale, marţi dimineaţa, timp de mai bine de trei ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru buncăre cu rumeguş şi un filtru de praf ale companiei Kronospan din Sebeş, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au declarat că 33 de pompieri au intervenit timp de mai bine de trei ore cu opt autospeciale şi o autoscară mecanică pentru stingerea incendiului izbucnit la Kronospan Sebeş.

„Au fost cuprinse patru buncăre cu rumeguş şi un filtru de praf. Urmează să se vadă care au fost cauzele, în prezent se fac cercetări. Pe lângă detaşamente de pompieri din Alba Iulia şi Sebeş, pentru stingerea incendiului a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul societăţii cu două autospeciale şi şase pompieri”, a informat ISU Alba.

Kronospan este unul dintre liderii globali în producerea de plăci pe bază de lemn, iar în România există două unităţi de producţie, la Sebeş şi Braşov.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: incendiu Sebes lemn România

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close