Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați, scoși în stop cardio-respirator dintr-o fosă septică, în Argeş. A fost chemat elicopterul SMURD

Doi bărbați, scoși în stop cardio-respirator dintr-o fosă septică, în Argeş. A fost chemat elicopterul SMURD

Misiune de salvare a două persoane de sex masculin care au fost găsite inconștiente într-o fosă, în localitatea Rucăr, satul Săticul de Jos.

Doi bărbați, scoși în stop cardio-respirator dintr-o fosă septică, în Argeş. A fost chemat elicopterul SMURD
Sursa foto: mai.gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   10:58

Medicii resuscitează două persoane scoase inconștiente dintr-o fosă dintr-un sat din Rucăr, anunță miercuri ISU Argeș.

La fața locului au ajuns pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr pentru extragerea acestora și ambulanțe ale SAJ Argeș pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citeşte şi: Un nou azil al groazei descoperit în București! Bătrânii dormeau înghesuiți pe saltele, în subsolul clădirii

"Persoanele au fost extrase și se fac manevre de resuscitare. La intervenție a fost alocat și un elicopter SMURD", arată ISU Argeș, citat de Mediafax. 

 

UPDATE

În urma eforturilor echipajelor medicale, pentru unul dintre bărbați s-a reușit restabilirea activității cardiace și este transportat la spital de către elicopterul SMURD, însă, pentru celălalt bărbat, din păcate, s-a declarat decesul.

Bărbații cu vârstele cuprinse între 35 și 40 și ceva de ani, la prima evaluare a pompierilor, nu prezentau leziuni vizibile. Fosa era goală, fiind în construcție. Are o adâncime de până în 3 metri și nu avea elemente prăbușite.

×
Subiecte în articol: ISU Argeş elicopter SMURD fosă septică
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close