Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia exclusivă a lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat a fost omorât: ”Antonia era foarte marcată, chiar plânsă”

Mărturia exclusivă a lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat a fost omorât: ”Antonia era foarte marcată, chiar plânsă”

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost DJ la petrecerea cu vedete de la Padina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal. Acesta a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre noaptea tragediei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2024   •   22:40

”Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta.

Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase.

Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut.

Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele.

Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat”, a declarat, în exclusivitate, la Antena 3 CNN, Tinu Vidaicu, dj-ul de la petrecerea din Padina.

Imagini din restaurantul unde a avut loc crima de la petrecerea cu vedete, în Padina | Cei trei suspecți au fost reținuți

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicaţii, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal.

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian.

Este vorba despre Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin, membrii uneia dintre cele mai temute grupări interlope din București, acuzată, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune.

Gruparea este condusă de condusă de Marin Fabian, soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Surse judiciare spun că asasinul ar fi Marin Laurențiu, zis Solomon. Cei trei s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara acestuia.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close