Antena 3 CNN Actualitate Locale "Repetent a treia oară!" | Părinții unor elevi din Giurgiu au dat 7.000 de euro pentru un after-party la care trapperul AlbertNBN a înjurat profesorii și a "cântat" despre droguri

"Repetent a treia oară!" | Părinții unor elevi din Giurgiu au dat 7.000 de euro pentru un after-party la care trapperul AlbertNBN a înjurat profesorii și a "cântat" despre droguri

Sute de elevi de la un liceu renumit din municipiul Giurgiu se află acum în centrul unui scandal, după un after-party la care s-a "cântat" despre droguri și au fost formulate îndemnuri la perversiuni sexuale cu cadrele didactice.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   11:41

Mulți dintre participanții la petrecere, care s-a desfășurat după balul bobocilor, nu au împlinit, încă, 14 ani.

Ei au cântat pe versurile unor trapperi plătiți cu 7.000 de euro să vină și să spună la microfon înjurături pe rime și îndemnuri la violență, inclusiv la adresa cadrelor didactice.

Între trapperii invitați, se detașează AlbertNBN, ale cărui versuri, cântate inclusiv la after-party, sună astfel:

Trapper-ul AlbertNBN, mesaj după Balul Bobocilor: "Sunt repetent, nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Ia-ți-o pe sor'ta, frate, ți-am f...t-o iară / P... sunt, să-mi mâncați p..a de c....a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

O altă mostră, cu referințe în zona filmelor de acțiune din secolul trecut, dar tot plină de vulgarități, este următoarea.

"Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c...e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!"

Și, în fine, o ilustrare rimată a vieții de noapte face trimitere explicită la droguri.

"Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)"

Citește și: Trapperul Gheboasă, amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023. Versurile sale au stârnit revoltă

Conducerea liceului "Ion Maiorescu" spune că nu are nicio legătură cu organizarea after-party-ului și că efectuează o investigație cu privire la cele petrecute acolo.

Directoarea unității de învățământ afirmă că, din câte a auzit, "artiștii" invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor.

Părinții acestora au făcut chetă pentru a achita onorariul de 7.000 de euro.

AlbertNBN, cea mai proeminentă apariție la petrecerea cu scandal, are jumătate de milion de urmăritori în mediul online, potrivit Antena 3 CNN.

El și colegii săi de scenă de la Giurgiu nu au putut fi contactați pentru a-și preciza poziția, a precizat sursa citată.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close