Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliția face apel la populație! O pisică și un troler au fost găsite pe Calea Victoriei în București

Poliția face apel la populație! O pisică și un troler au fost găsite pe Calea Victoriei în București

O pisică aflată într-un transportator și un toler au fost găsite astăzi pe Calea Victoriei din București. Poliția face apel la populație pentru a găsit proprietarul.

Poliția face apel la populație! O pisică și un troler au fost găsite pe Calea Victoriei în București
Sursa foto: Facebook | Poliția Capitalei
de Ioana Mircea    |    10 Noi 2023   •   18:54

Poliția Capitalei face la apel la populație, pe rețelele de socializare pentru a identifica proprietarul unei pisici și a unui troler găsite astăzi pe Calea Victoriei, din București.

Pisica, aflată într-un transportator și trolerul au fost găsite de un bărbat care le-a dus la Secția 1 de Poliție.

"Pisica și trolerul au fost găsite pe Calea Victoriei și aduse la Secția 1 Poliție, de către un bărbat bine intenționat. Dacă le recunoașteți, sau dacă știți cui i-ar putea aparține, vă așteptăm să veniți la secție pentru a le recupera. Mulțumim persoanei care le-a adus, pentru implicare și exemplul de bună credință", este mesajul polițiștilor postat pe Facebook.

Citește și: "Dumnezeu lucrează prin oameni!": Povestea emoționantă a unui bărbat care voia să își ia viața, dar a fost salvat, la telefon, de o polițistă, după ce a sunat la 112

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close