Antena 3 CNN Actualitate "Dumnezeu lucrează prin oameni!": Povestea emoționantă a unui bărbat care voia să își ia viața, dar a fost salvat, la telefon, de o polițistă, după ce a sunat la 112

"Dumnezeu lucrează prin oameni!": Povestea emoționantă a unui bărbat care voia să își ia viața, dar a fost salvat, la telefon, de o polițistă, după ce a sunat la 112

Un bărbat, aflat în București, care a vrut să își pună capăt zilelor, a fost salvat de o polițistă care a preluat apelul pe care bărbatul l-a făcut la 112.

"Dumnezeu lucrează prin oameni!": Povestea emoționantă a unui bărbat care voia să își ia viața, dar a fost salvat, la telefon, de o polițistă, după ce a sunat la 112
Sursa foto: Facebook | Poliția Capitalei
de Ioana Mircea    |    03 Noi 2023   •   22:27

Întâmplare miraculoasă, astăzi în Capitală! Un bărbat, ajuns la capătul puterilor, a vrut să își pună capăt zilelor.

Din fericire a avut inspirația să sune la 112 și să anunțe ce vrea să facă. Acest apel i-a salvat viața.

Mai exact, apelul său a fost preluat de o polițistă. Bărbatul a spus că vrea să se sinucidă și a închis. Femeia l-a sunat înapoi și a reușit să îl calmeze și să renunțe la gestul fatal. Întreaga poveste a fost postată pe pagina de Facebook a Capitalei.

Citește și: Gestul halucinant al unei mame, pe litoral | A certat și ironizat un salvamar că i-a salvat copiii din apă: "Copiii mei se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

"Timp de 38 de minute, colega noastră a reușit să rezoneze cu bărbatul de la capătul firului, l-a ținut aproape, l-a înțeles și i-a câștigat încrederea. Cumva, la capătul firului de telefon, bărbatul, greu încercat de viață, avea să găsească înțelegerea de care avea atâta nevoie.

Dumnezeu lucrează prin oameni! Asta i-a spus colega noastră bărbatului", a transmis Poliția Capitalei.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, l-au condus pe bărbat la Gara de Nord și i-au cumpărat un bilet de tren pentru ajunge acasă

Femeia i-a promis bărbatului că polițiștii care vor ajunge la fața locului îl vor ajuta pe acesta să ajungă acasă, în Cluj.

"Colegii noștri au ajuns la el și l-au dus la Gara de Nord. Acolo, i-au cumpărat un bilet și l-au urcat în trenul care avea să-l ducă... acasă. Munca noastră nu-i ușoară, dar fericirea care reiese din salvarea fiecărei vieți ne umple sufletele de bucurie. Nimic nu se compară cu salvarea unui om", a transmis Poliția Capitalei pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Poliția Capitalei 112 politista București
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close