Antena 3 CNN Actualitate Locale Prietena Annei Bâgu, tânăra care ar fi fost agresată de trapperul Yakki: "Nu s-a întâmplat absolut nimic. Eu toată ziua am stat cu ea"

Prietena Annei Bâgu, tânăra care ar fi fost agresată de trapperul Yakki: "Nu s-a întâmplat absolut nimic. Eu toată ziua am stat cu ea"

Prietena Annei Bâgu, cea care ar fi primit o pe tânără în casa ei, dupa ce a fost agresată de Yakki, iubitul trapper, susţine că nu s-a întâmplat nimic, încercând să acopere scandalul. Antena 3 CNN a prezentat, în exclusivitate, declaraţia ei.

Prietena Annei Bâgu, tânăra care ar fi fost agresată de trapperul Yakki: "Nu s-a întâmplat absolut nimic. Eu toată ziua am stat cu ea"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   15:27

Anne Bâgu, o tânără urmărită de peste 185.000 de oameni pe Instagram şi pe TikTok, ar fi fost agresată de Yakki, iubitul ei trapper, într-un apartament din Bucureşti, în cursul zilei de marți, 19 decembrie.

Aceasta s-ar fi refugiat în casa unei vecine, dar nu ar fi scăpat nici așa de furia bărbatului, care a năvălit peste ea și ar fi continuat să o lovească.

Trapperul Yakki, al cărui nume real este Duțoniu Mihai Denis, a fost reținut după incident, pentru 24 de ore, și a primit și ordin de restricție temporar.

Miercuri, prietena Annei Bâgu a declarat, pentru Antena 3 CNN, că de fapt tânăra ar fi fost cu ea marți, toată ziua, și că nimic din cele relatate de presă nu s-a întâmplat.

Prietenă cu Anne Bâgu: Nu știu despre ce scandal este vorba, pentru că este prietena mea și nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu știu de unde au apărut toate zvonurile astea, ce s-a întâmplat, unde a fost el, de s-au auzit toate lucrurile astea, dar nu are nicio treabă cu realitatea, pentru că eu toată ziua, ieri, am stat cu ea.

Reporter Antena 3 CNN: Ea nu a fugit la tine în casă?

Prietenă cu Anne Bâgu: Noi două ne-am trezit la unu după-amiază și după aia am ieșit la cafea. Atât. Nu s-au întâmplat lucrurile astea.

Reporter Antena 3 CNN: Dar am înțeles că totuși are certificat medico-legal.

Prietenă cu Anne Bâgu: De unde? O sunăm acum și întrebăm.

Reporter Antena 3 CNN: Că a fost la Institutul de Medicină Legală și s-a eliberat certificat medico-legal.

Prietenă cu Anne Bâgu: Pentru ea?

De altfel, în cursul zilei de miercuri, și Anne Bâgu a publicat un mesaj pe Instagram în care spune că ea si Yakki s-au despărțit cu ceva timp în urmă și nu a fost agresată de acesta, asa cum au declarat surse din ancheta poliției, pentru presă.

"În fapt, la data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că ar fi avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.

În același context, persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul. Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată. 

În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză. Polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul secției, în vederea audierii.

Împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile. În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Dacă sunteţi victimă a violenţei domestice, sau martor al unor astfel de abuzuri, puteţi cere ajutor la numărul de telefon: 0800 500 333. Serviciul este gratuit şi disponibil non stop. În ajutorul victimelor sunt pregătite să intervină echipe formate din specialişti din mai multe instituţii ale statului.

×
Subiecte în articol: Anne Bagu Yakki trapper agresată
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close