Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal electoral în Sibiu: Fratele primarului PNL bate cu biciul contracandidatul PSD, iar polițiștii nu intervin

Scandal electoral în Sibiu: Fratele primarului PNL bate cu biciul contracandidatul PSD, iar polițiștii nu intervin

Cursa electorală disputată cu biciul în Sibiu. Fratele unui primar PNL a decis să își elimine contracandidatul social-democrat ca în Evul Mediu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   18:35

Scandalul a pornit după ce candidatul PSD la primăria Brădeni se pregătea sa filmeze un clip electoral.

Enervat de situaţie, fratele primarului în funcție și-a făcut dreptate cu biciul. Ținta i-a fost atât contracandidatul PSD cât şi cameramanul care îl ajuta pe acesta în campanie.

La câteva secunde după acest incident și-a făcut apariția şi primarul din localitatea Bădeni, care a continuat cu amenințările la adresa candidatului PSD care s-a pus calea lui spre un nou mandat.

Potrivit martorilor, chiar dacă la locul agresiunii erau şi doi polițiști, aceștia nu au făcut nimic altceva decât să încerce să calmeze agresorii, fără să le pună cătușele sau să îi imobilizeze, ceea ce pare ciudat având în vedere gravitatea faptelor. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu scandalul dintre candidaţii PNL şi PSD la Primăria Brădeni din Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai mult, nu este pentru prima dată când primarul își bate contracandidații. Anul trecut, furia sa a fost îndreptată către același bărbat pentru ca a îndrăznit să facă doar câteva acte caritabile pentru cetățenii din comuna.

"Am depus plângere pe numele lui Liviu Modoi, care mi-a spus atunci că, dacă vreau să am liniște, să plec din țară sau să nu mai candidez la Primărie! Mi-a mai zis că, dacă o să mai continui acțiunile și actele de caritate pentru oamenii din comună, o să fiu bătut în curând, o să fiu schilodit și lăsat în scaun cu rotile pe viață", a declarat victima potrivit tribuna.ro.

Victima a depus plângere imediat după amenințările primarului. iar după bătaia primită a făcut plângere penală. 

Mai mult decât atât, primarul liberal are mai multe probleme cu legea, fiind implicat în mai multe dosare penale aflate fie pe rolul instanţelor fie în instrumentare pe masa procurorilor. 

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close