Antena 3 CNN Actualitate Locale Au fost violate în repetate rânduri de concubinul mamei. Ce vrea să facă bărbatul acum este terifiant

Au fost violate în repetate rânduri de concubinul mamei. Ce vrea să facă bărbatul acum este terifiant

Au fost violate în repetate rânduri de concubinul mamei. Ce vrea să facă bărbatul acum este terifiant
24 Mar 2016   •   08:57

Două fete de 14 şi 16 ani au fost violate în repetate rânduri de concubinul mamei, care le avea în grijă.

Fetele au mărturisit drama prin care au trecut în faţa anchetatorilor după ce au scăpat din mâinile bărbatului beat şi au fugit la bunica lor dintr-o localitate din judeţul Iaşi.

Mama minorelor şi-a lăsat toate cele 5 fete în grija bărbatului şi a plecat în Italia la muncă. Fetele au ajuns acum în grija inspectorilor de la Protecţia Copilului, iar bărbatul este căutat de poliţişti.

Coşmarul fetelor din localitatea ieşeană Vadu Vejei a început după ce mama acestora a plecat să muncească în Italia, iar cele cinci minore au rămas în grija concubinului acesteia de 32 de ani.

Din părinte ocrotitor, bărbatul s-a transformat în cel mai mare calvar pentru fetele mai mari ale familiei, după ce le-a violat în mod repetat.

Fetele au povestit că au fost violate şi ameninţate de bărbat că dacă spun ceva le va omorî mama. În timpul audierilor şi fata de 16 ani a mărturisit că a fost violată de bărbat.

După audieri, fetele au fost duse la IML pentru expertiza medicală şi internate în centrul de plasament.

Fratele bărbatului acuzat îi ia apărarea şi spune că acuzaţiile sunt false.

Poliţiştii îl caută în acest moment pe bărbat care a fugit. Bunica fetelor spune că acesta ar fi plecat în Italia la mama fetelor pentru a se răzbuna.

×
Subiecte în articol: fete Iași concubin mama localitate
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close