x close

Badea: Ziua Naţională nu e un prilej de a adresa ocări. Mi-ar plăcea ca oamenii să o facă şi cu alte prilejuri

de A.M.P    |    02 Dec 2011   •   00:02
Badea: Ziua Naţională nu e un prilej de a adresa ocări. Mi-ar plăcea ca oamenii să o facă şi cu alte prilejuri Sursa: Antena 3

badea-28431.html">Mircea Badea comentează la "În gura presei" evenimentele din cursul zilei de joi, de la parada militară organizată în Capitală, de Ziua Naţională a României. La eveniment a luat parte şi preşedintele Traian Băsescu, care a fost huiduit în timpul unei băi de mulţime.

"Dacă îl deteşti pe Traian Băsescu, în momentul în care îl vezi lângă tine, şi nu eşti ultima găină opărită, poate rezişti mai greu să nu îi spui nişte vorbe dure. Ziua Naţională nu este un prilej de a adresa ocări, fie ele si corecte şi fundamentate, preşedintelui. Mi-ar plăcea ca atunci când oamenii au ceva de spus, să o FACĂ şi cu alte prilejuri. Dacă au un protest  de adresat ... să protesteze aşa cum se întâmplă în orice ţară civilizată. Eu sunt genul protestatar. Rezonez cu oamenii care au ceva de spus, au atitudini de exprimat. Poate acum nu a fost cel mai adecvat moment" a afirmat Badea.

 
Get Adobe Flash player

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati