Antena 3 Actualitate Media Claudiu Săftoiu: TVR este îngenuncheată acum. Trebuie s-o ajutăm să valseze din nou

Claudiu Săftoiu: TVR este îngenuncheată acum. Trebuie s-o ajutăm să valseze din nou

de M.Z.    |    03 Iul 2012   •   12:32
Claudiu Săftoiu: TVR este îngenuncheată acum. Trebuie s-o ajutăm să valseze din nou
Sursa foto: Foto: Agerpres

Televiziunea Română a ajuns îngenuncheată, iar principala sarcină a lui Claudiu Săftoiu, validat marţi în funcţia de preşedinte-director general al TVR, este redresarea economică a acestei instituţii.

"Trebuie să aduc la zi toate situaţiile de natură economică. Trebuie să ne aliniem pentru redresarea TVR", a spus Claudiu Săftoiu, marţi, după ce a fost validat de parlament ca şef al TVR.

În ceea ce priveşte situaţia actuală a televiziunii publice, Săftoiu a precizat că "TVR a ajuns în acest moment îngenuncheată şi aşa încearcă să supravieţuiască. Trebuie s-o pregătim să valseze din nou", a adăugat Săftoiu.

El a mai spus că, în perioada următoare vrea să facă au audit de profunzime, atât de personal, cât şi economic, pentru a redresa TVR.

Întrebat de funcţia politică pe care o deţine în Partidul Liberal, Claudiu Săftoiu a spus că demisia lui de la PNL Gorj este activă în acest moment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close