Antena 3 CNN Actualitate Media CNA a amânat încă o dată transformarea Antena 2 în Antena Stars

CNA a amânat încă o dată transformarea Antena 2 în Antena Stars

CNA a amânat încă o dată transformarea Antena 2 în Antena Stars
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   08:56

CNA a amânat încă o dată transformarea Antena 2 în Antena Stars. De această dată, pentru că nu a fost cvorum. La şedinţa extraordinară au venit doar 7 din cei 11 membri ai consiliului.

Şedinţa urma să aibă loc în plin scandal legat de declaraţiile defăimătoare ale şefului Consiliului, Laura Georgescu, la adresa Antenei 3.

Doi dintre membri CNA, Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, i-au cerut demisia Laurei Georgescu, după ce aceasta a citit public o petiţie în care se spunea despre Antena 3 că ar fi "spălător de creiere".

Pe 10 decembrie, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a respins prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars. 

Tot în aceeaşi zi, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1
, Laura Georgescu, preşedintele CNA,  a dat citire unui mesaj în care se spunea că n-ar fi de dorit ca Antena 2 să înceapă să facă ceea ce face Antena 3, şi anume "spălare de creiere".

Şeful Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a încercat , pe 13 decembrie, să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA. Ea a explicat însă că instituţia pe care o conduce are un protocol de colaborare cu Asociaţia Profesională a Radiodifuzorilor potrivit căruia "suntem obligaţi să transmitem radiodifuzorilor sesizările". 

Citiţi şi Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

×
Subiecte în articol: CNA Antena 2 Antena Stars laura georgescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close