Mircea Badea şi Victor Ciutacu, impresii despre "Confruntarea Greilor"

de D.D.    |    26 Ian 2013   •   21:58
Mircea Badea şi Victor Ciutacu, impresii despre "Confruntarea Greilor" Foto: Facebook
Mircea Badea şi Victor Ciutacu au fost invitaţi la emisiunea Q&A” pentru a comenta evenimentul caritabil “Confruntarea Greilor”.

Victor Ciutacu, marele învingător al meciului caritabil de baschet, a recunoscut că a avut un avantaj prin faptul că premierul Victor Ponta a jucat în echipa sa. „A jucat bine Ponta. Victor joacă” a spus realizatorul emisiunii „Vorbe Grele”.

„Reveleţia meciului a fost Tavi Belu. Eu am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus „Vin eu, dar eu am o problemă, că sunt operat la spate”. Intră in teren şi nu mai ieşea. Omul s-a băgat, a jucat” a mai spus Victor Ciutacu.


„Mi-a plăcut că s-a umplut sala, s-a umplut pe bani. Toată lumea a avut bilet, inclusiv premierul”, a ţinut să precizeze jurnalistul.


Victor Ciutacu a mai povestit despre greutățile pe care le-a întâmpinat din cauză că nu a putut să joace cu ochelarii de vedere.


Mircea Badea a povestit care a fost tactica după sfertul doi al partidei, tactică ce a permis echipei lui să reducă diferența de pe tabelă și chiar să treacă la conducerea partidei pentru puțin timp.


"Confruntarea Greilor", meciul demonstrativ de baschet organizat de Victor Ciutacu şi Mircea Badea, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare ale liceenilor din Bucureşti.

Vezi cele mai importante momente din "Confruntarea Greilor"

x close