Antena 3 CNN Actualitate Media VEZI aici CONFRUNTAREA GREILOR cu Mircea Badea şi Victor Ciutacu şi cele mai importante declaraţii ale invitaţilor

VEZI aici CONFRUNTAREA GREILOR cu Mircea Badea şi Victor Ciutacu şi cele mai importante declaraţii ale invitaţilor

VEZI aici CONFRUNTAREA GREILOR cu Mircea Badea şi Victor Ciutacu şi cele mai importante declaraţii ale invitaţilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   19:51

"Confruntarea Greilor", meciul demonstrativ de baschet organizat de Victor Ciutacu şi Mircea Badea, a luat sfârşit. Meciul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare ale liceenilor din Bucureşti.

VEZI AICI CONFRUNTAREA GREILOR CU MIRCEA BADEA ŞI VICTOR CIUTACU

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare a iniţiat în România în anul 2006 programul YouthBank şi coordonează o reţea naţională de parteneri dedicaţi dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii şi standarde.

În prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.

Programul a castigat titlul de “Cel mai bun proiect educational al anului 2010” la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret” la Gala Voluntariatului in anul 2011.

Victor Ponta: Felicitări lui Badea şi Ciutacu şi mai ales copiilor pentru această idee

Premierul României, Victor Ponta, s-a aflat în echipa câştigătoare şi a demonstrat o condiţie fizică bună, reuşind să joace până la finalul meciului.

Ponta a declarat, în pauza mare a meciului, că se bucură că ideea copiilor a avut succes: "Atmosfera de aici îmi arată că ce fac cei tineri este întotdeauna mai bun decât ce fac ceilalţi".

Mihai Gâdea: Am venit să susţin acest gest remarcabil. Antena 3 este şi aici!

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, s-a aflat printre suporterii evenimentului şi a ţinut să puncteze că nu contează cine câştigă meciul de baschet, cât evenimentul în sine: "Putem face un gest remarcabil pentru copii şi asta este cel mai important, de departe".

Mircea Badea a ţinut să comenteze prestaţia premierului, în pauza mare a meciului: "Victor Ponta, din păcate, s-a descurcat bine. Zic "din păcate" pentru că este din echipa adversă şi l-am ţinut foarte prost dar eu zic că se va schimba acest lucru în următoarele sferturi când îl voi ţine mult mai bine şi nu va mai mişca deloc".

Realizatorul emisiunii "Vorbe Grele", Victor Ciutacu, a ţinut să mulţumească şi personalităţilor care au venit la meci: "Mulţumesc multitudinii de campioni mondiali, olimpici şi europeni  care au venit. Sunt nişte oameni admirabili".

Printre susţinătorii evenimentului s-au aflat şi oficiali din executiv. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi preşedinte al Partidului Conservator dar şi Nicu Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului au fost în galerie.

"Este minunat că sala este plină, este minunat faptul că sunt atâţia spectatori, mai ales pentru un meci demonstativ, pentru un meci caritabil, este extraordinar", a declarat Bănicioiu.

"Am venit în calitate de suporter, ţin cu ambele echipe, pentru că scopul este nobil, până la urmă", a recunoscut Daniel Constantin.

Una din cele mai colorate apariţii a fost cea a lui Niels Shnecker, care a ţinut să transmită un mesaj pentru preşedinte: "ANTENA 3 ESTE AICI!"

Printre personalităţile prezente la eveniment s-au numărat şi nume grele ale sportului românesc, precum Octavian Belu şi Gabi Szabo.

"Bine ar fi să avem astfel de întâlniri mai des", a arătat antrenorul lotului român de gimnastică, Octavian Belu.

"Avem nevoie să ajutăm, este normal să fim alături de cei care au nevoie de noi" a completat şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, Gabi Szabo.

VEZI AICI CONFRUNTAREA GREILOR CU MIRCEA BADEA ŞI VICTOR CIUTACU


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close