Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal între TVR și Realitatea TV, de Ziua Națională a României

Scandal între TVR și Realitatea TV, de Ziua Națională a României

Scandal între TVR și Realitatea TV, de Ziua Națională a României
01 Dec 2016   •   10:03

Realizatorul Tv Rareș Bogdan a anunțat miercuri seară că TVR a decis să nu mai permită Realitatea TV să preia semnalul pentru transmiterea paradei de Ziua Națională. Televiziunea publică va oferi semnal tuturor celorlalte televiziuni private, dar nu și Realitatea TV, din cauza criticilor formulate pe post la adresa TVR în cazul interviului cu Dacian Cioloș, a spus Rareș Bogdan. Realitatea TV s-a mobilizat și va realiza singură transmisia paradei, care va fi, prin urmare, diferită în comparație cu toate celelalte televiziuni din România, notează stiripesurse.ro.

Decizia TVR de a interzice Realitatea TV preluarea semnalului a venit târziu, doar în ajunul paradei de 1 Decembrie.

"A venit o decizie. La 17.40, TVR, post public de televiziune, plătit din banii românilor și ai mei, interzice Realitatea TV să ia semnal pentru transmisia paradei de Ziua Națională de la Arcul de Triumf. Televiziunea care a primit din partea MApN și a Administrației Prezidențiale dreptul să transmită, joi, parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, interzice semnalul unei singure televiziuni. Va fi preluat de 14 televiziuni semnalul, iar o singură televiziune a fost interzisă la Arcul de Triumf", a spus Rareș Bogdan.

"Este o lovitură dură după ce Realitatea TV a fost extrem de critică cu faptul că TVR a interzis difuzarea interviului cu Dacian Cioloș de la Viața Satului. Mai ales că a acționat într-un mod complet diferențiat față de cum a acționat în cazul lui Ponta acum doi ani", a explicat realizatorul.

Rareș Bogdan a spus însă că, în ciuda solicitărilor logistice și a timpului scurt rămas până la momentul paradei, Realitatea TV s-a mobilizat, ba mai mult, va oferi singura transmisie diferită, comparativ cu cea difuzată de toate celelalte televiziuni.

"Nu e prima dată când suntem singuri în fața unui asemenea comportament, dar niciodată nu am fost informați așa de târziu. O astfel de transmisiune se realizează cu 12-14 camere de televiziuune. Este asemenea unui meci de fotbal. Noi ne-am mobilizat. La această oră, echipa Realitatea TV lucrează cu ajutorul administrației primăriei București pentru a găsi locuri de amplasare pentru car. Avem deja locațiile pentru șapte camere, vom avea și pentru a opta, vom avea inclusiv o cameră pe Arcul de Triumf. Veți vedea o altă transmisie decât toate televiziunile. Vor fi cel puțin 10 camere de transmisie, două caruri și un fly", a mai spus Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: parada militara TVR realitatea tv scandal
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close