x close

Marcel Vela: Suceava iese din carantină - Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători!

13 Mai 2020   •   20:59
Marcel Vela: Suceava iese din carantină - Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători! Facebook / Marcel Vela

Marcel Vela a anunțat, miercuri seară, că se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

"Aș dori să mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru efortul, dăruirea și implicarea lor din această perioadă când prin tot ceea ce au făcut au avut grijă de sănătatea celor dragi și au protejat pe ceilalți cetățeni din zonele limitrofe și din toată țara.

Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingător și pent toate acestea vă mulțumesc din suflet dvs., medicilor care au luptat în prima linie, colegilor din ministerul afacerilor interne, prefectului și președintelui CJ, cât și tututor instituțiilor implicate în acest efort titanic", a spus Marcel Vela.

Marcel Vela a transmis și un mesaj adresat românilor, în care a subliniat că „împreună vom trece cu bine și peste asta”, el mulțumind tuturor celor din Suceava care s-au implicat în lupta contra COVID-19.

„Ordonanțele militare, toate mesajele nu au făcut decât să consilideze acest zid împotriva unui inamic invizibil și extrem de agtresiv. Ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună. Cum nu există viitor fără prezent, nu poate exista o națiune fără unitate.

Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate, să ne gândim la sănătatea noastră și a celor apropiați. Într-o luptă venită prin surprindere, am găsit puterea de a ne aduna și a fi responsabili. Știm ce avem de făcut astăzi: să respectăm distanțarea socială, de la purtarea măștii la spălatul mâinilor timp de 20 de secunde Cu toții ne-am adaptat continuu și constant. În această luptă nu a exista de multe ori o schiță și previziunea unui deznodământ exact, pentru că dușmanul a fost invizibil, periculos și agresiv.

Poate au existat multe momente în care fiecare dintre noi am fost uimiți de acest pericol care pune viața la încercare. Vă sigur că au fost momente în care ne-am gândit la binele dumneavoastră și la cum putem face ca să resimțiti cât mai puțin această bătălie care nu a fost și nu este ușoară”, a spus Marcel Vela.

Parteneri
Parteneri
sati