Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii, după inundaţia de la Spitalul Bagdasar-Arseni: "Am luat decizia să trimit rapid Corpul de Control"

Ministrul Sănătăţii, după inundaţia de la Spitalul Bagdasar-Arseni: "Am luat decizia să trimit rapid Corpul de Control"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi, după inundaţia de la Spitalul Bagdasar-Arseni, că a luat decizia să trimită rapid Corpul de Control pentru verificări privind contractul de mentenanţă al clădirii.

Ministrul Sănătăţii, după inundaţia de la Spitalul Bagdasar-Arseni: "Am luat decizia să trimit rapid Corpul de Control"
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2023   •   16:37

”Nimeni nu poate să facă o statistică a tuturor contractelor de mentenanţă, de toate tipurile, pentru că există mentenanţă pentru multe lucruri, pentru clădire, pentru echipamente.

E clar că responsabilitatea încheierii unor astfel de contracte, astfel încât spitalul să fie în stare de funcţionare şi să se evite astfel de incidente, revine direct managerului.

Eu am luat decizia să trimit rapid Corpul de Control la acest spital, Bagdasar-Arseni, ca să vedem exact care este situaţia, de ce nu au fost încheiate aceste contracte”, a spus ministrul, întrebat despre situaţia de la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul "Bagdasar Arseni", inundată după ploaia de aseară | Activitatea în UPU a fost reluată

Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului "Bagdasar Arseni" a fost inundată după ploaia de aseară, în ciuda faptului că fusese inaugurată doar de doi ani şi a costat 3,5 milioane de euro.

 

A fost întrerupt curentul electric, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului. De asemenea, şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul "Sfântul Ioan".

 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close