Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan: "Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea"

Nicuşor Dan: "Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea"

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan susţine că va face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea.

Nicuşor Dan: "Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Silvia Preda    |    19 Noi 2021   •   22:33

"Am convocat Consiliul General al Municipiului București pentru 26 noiembrie. Proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei nu este pentru moment pe ordinea de zi, întrucât nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP.

Sunt optimist că până la momentul ședinței vom ajunge la o poziție comună, iar proiectul va intra pe ordinea de zi suplimentară și va fi votat.

Voi continua discuțiile cu consilierii generali din majoritatea USR-PNL-PMP și, în paralel, voi insista la Guvern pentru ca primăria să obțină o sumă cât mai mare pentru acoperirea creșterii prețului gigacaloriei.

Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea", a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.

Nicuşor Dan: "Pe 26 noiembrie, Consiliul General va decide preţul rezonabil pe care să îl suporte bucureştenii racordaţi la sistemul de termoficare" 

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan anunţase miercuri că în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 26 noiembrie va fi luată o decizie privind preţul rezonabil pe care să îl suporte bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan incalzire gigacalorie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close