Antena 3 CNN Actualitate Noi informaţii în cazul bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele

Noi informaţii în cazul bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele

Apar noi informaţii în cazul bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, pe un câmp de lângă Măgurele.

Noi informaţii în cazul bărbatului găsit carbonizat în portbagajul unei maşini, la Măgurele
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    10 Mai 2022   •   12:52

Bărbatul omorât ar fi un cetăţean italian care avea afaceri în Giurgiu. Cea care a sunat la 112 a fost menajera bărbatului, după ce acesta nu a fost de găsit zile întregi.

Până acum se ştie doar că bărbatul ar fi avut o iubită româncă.

Menajera italianului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a văzut ştirea la televizor şi a făcut conexiune cu dispariţia italianului, dar şi cu marca maşinii găsite incendiate pe câmpul de lângă Măgurele.

Într-un complex rezidenţial din judeţul Giurgiu, cetăţeanul italian dispărut avea o casă. Poliţiştii au izolat complet locul şi cel mai probabil anchetatorii au făcut deja o percheziţie în casa în care locuia bărbatul.

Până în acest moment, nu există o certitudine că el ar fi persoana găsită moartă în portbagajul maşinii pentru că anchetatorii aşteaptă rezultatele testelor ADN pe care le vor lua de la Medicina Legală.

În paralel, s-au făcut mai multe audieri, iar menajera a fost audiată de către poliţişti, dar şi alte persoane care au fost surprinse în zonă. Poliţiştii încearcă să afle dacă cele două persoane filmate de o cameră de supraveghere în dimineaţa în care maşina a fost incendiată sunt relevante pentru anchetă şi au vreo legătură cu crima.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, maşina care a ars pe câmpul din Măgurele nu apare în acea dimineaţă surprinsă de camerele de supraveghere, ceea ce îi conduce pe anchetatori la ipoteza că autoturismul, în portbagajul căreia se afla deja cadavrul bărbatului, fusese dusă cu câteva zile înainte, iar în acea dimineaţă criminalii au mers şi au turnat benzină şi au incendiat-o.

×
Subiecte în articol: Magurele Giurgiu crimă
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close