Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri Cătălin Chelu rămâne în arest

Omul de afaceri Cătălin Chelu rămâne în arest

Omul de afaceri Cătălin Chelu rămâne în arest
Sursa foto: Foto: Financiarul
25 Noi 2010   •   17:12

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca omul de afaceri Cătălin Chelu să rămână în arest, sub acuzaţia de luare de mită în cazul MAI, alături de complicii Antonel Bunu, Ştefan Badea, Gabriel Constantinescu. Contestaţiile inculpaţilor au fost respinse.

Recursul lui Ştefan Badea şi cel al lui Gabriel Constantinescu, au fost admise doar în parte de către CAB, unul dintre temeiurile pe baza cărora s-au emis mandatele de arestare, nu există.

Chestorul Dan Fătuloiu, împreună cu fiul său, Alexandru, l-a denunţat pe Cătălin Chelu că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridică la un milion de euro.

Afaceristul Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărarea influenţei, iar Gabriel Constantinescu, Antonel Cristi Bunu şi Ştefan Niţache Badea sunt cercetaţi de pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită, în legătură cu tentativa de corupere a lui Dan Fătuloiu.

Procurorii DNA au organizat, vineri, un flagrant delict în cazul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, după ce ar fi încercat să îi ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu.

Curtea de Apel a judecat, joi, recursul lui Cătălin Chelu, acuzat că a vrut să-l mituiască pe fostul secretar de stat Dan Fătuloiu. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis duminică mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele omului de afaceri.


Omul de afaceri Cătălin Chelu rămâne în arest











×
Subiecte în articol: Catalin Chelu arest
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close