Antena 3 CNN Actualitate Un criminalist din Călimănești s-a sinucis pe un deal. Șeful Poliției, acuzat de comportamente violente cu angajații

Un criminalist din Călimănești s-a sinucis pe un deal. Șeful Poliției, acuzat de comportamente violente cu angajații

Sinuciderea poliţistului criminalist din Călimăneşti scoate la iveală abuzurile care ar fi dus la gestul şocant. Şeful Poliţiei din oraş ar fi capul răutăţilor. Culmea, poliţistul sinucigaş era în relaţii bune cu el, spune familia. Însă, pandemia a schimbat datele problemei.

Un criminalist din Călimănești s-a sinucis pe un deal. Șeful Poliției, acuzat de comportamente violente cu angajații
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   17:30

Edilul crede într-o altă ipoteză. Poliţistul din cadrul Compartimentului Criminalistică al Poliţiei Călimăneşti, şi-a pus capăt zilelor săptămâna trecută, pe un deal, la trei kilometri depărtare de locuinţă.

A fost găsit după o zi de căutări de către colegii alertaţi de către sora acestuia. N-a lăsat în urmă nici un bilet de adio şi nici nu a făcut vreun gest ori a spus vreo vorbă care să dea de gândit celor apropiaţi.

Șeful Poliției Călimenești, acuzat că se comportă violent

Într-o scrisoare deschisă anonimă, şeful Poliţiei Călimăneşti este acuzat că se comportă violent şi nu se sfieşte nici să-şi ameninţe subalternii. Ar fi şi motivul pentru care criminalistul Cristian Grecu şi-a pus capăt vieţii. 

Mai mult decât atât, lucrătorii din politia Călimănești îl acuza pe comandantul Gabriel Salan de mușamalizări, luări de mita, favoritisme, nepotism și distrugere de probe, prezentând detaliat cazuri concrete. Acuzațiile merg și către IPJ Vălcea și Serviciul Control Intern pentru că nu au acordat atenție până acum acestor abuzuri semnalate. Reprezentanții IPJ Vălcea susțin însă că nu au primit nicio sesizare în acest sens, dar vor urma verificări.

Petiționarii susțin în finalul scrisorii că au făcut mai multe sesizări către MAI și Inspectoratul General al Politiei Romane cu privire la abuzurile prezentate, însă conducerea IPJ Vălcea îi forțează să nu recunoască cele sesizate.

×
Subiecte în articol: calimanesti seful politiei
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close