Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Dacă bomba exploda în sala Facultăţii din Iaşi, era cea mai mare catastrofă din istoria ţării

Ponta: Dacă bomba exploda în sala Facultăţii din Iaşi, era cea mai mare catastrofă din istoria ţării

Ponta: Dacă bomba exploda în sala Facultăţii din Iaşi, era cea mai mare catastrofă din istoria ţării
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Iul 2013   •   14:05

Tentativa de detonare a unei bombe într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică din Iaşi putea reprezenta cea mai mare catastrofă din istoria României dacă acea bombă exploda, a afirmat premierul Victor Ponta.
  
"Indiferent de orice alte teme importante, nu ştiu cui să îi mulţumesc altcuiva decât lui Dumnezeu, pentru că ce s-a întâmplat ieri la Iaşi putea să fie cu adevărat cea mai mare catastrofă din istoria României. Dacă într-adevăr acea bombă exploda, era o tragedie cumplită. Acum, s-au făcut cercetările, am fost înştiinţat şi eu, şi preşedintele, din păcate nu era vorba de un terorist sau de ceva ce putea fi prevenit, ci de o persoană cu nişte probleme psihice. Slavă Domnului că...să ştiţi că am trecut pe lângă catastrofă cu toţii", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Atacatorul de la Iaşi, într-o scrisoare către preşedinte: Sunt nebun, dar sunt foarte deştept. Ar fi păcat să piardă lumea un geniu
   
Oliver Stan, bărbatul care a încercat să detoneze o bombă într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică din Iaşi, a fost reţinut, în noaptea de luni spre marţi, pentru acte de terorism.

Imagini EXCLUSIVE. Vezi cum arată atentatorul de la Universitatea din Iaşi. Manager Socola: "Bărbatul avea SCHIZOFRENIE PARANOIDĂ"
   
Oliver Stan a scris pe contul său de pe o reţea de socializare că a studiat la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnică "Gheorghe Asachi", după ce a absolvit Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" şi că lucrează la "God".
.
Cuvintele şocante ale atentatorului de la Iaşi: "Da, vorbesc cu Dumnezeu. Am devenit un ANIMAL sălbatic"




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close