Antena 3 CNN Actualitate Unul din răniții din explozia de la Petromidia a murit. Avea arsuri pe toată suprafața corpului

Unul din răniții din explozia de la Petromidia a murit. Avea arsuri pe toată suprafața corpului

Unul din răniții din explozia de la Petromidia a murit. Avea arsuri pe toată suprafața corpului
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2016   •   08:16

UPDATE: Unul din răniți a murit la spital. Este vorba despre bărbatul aflat în stare critică, având arsuri pe toată suprafața corpului.

Știre inițială

Cei patru bărbaţi răniţi în urma exploziei de la rafinăria Petromidia din Năvodari au fost aduşi marţi dimineaţă la spitalele din Capitală. Victimele au fost transferate cu ambulanţe şi au fost preluate de medicii de la Spitalul de Arşi şi de la Spitalul Bagdasar Arseni. În acest moment, o anchetă este în derulare la Petromidia, iar autorităţile anunţă că fumul degajat în urma exploziei nu reprezintă un pericol pentru populaţie, transmite Adevărul.

Concret, bărbaţii au fost aduşi în Bucureşti în jurul orei 5.00 dimineaţă, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă, cu arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului. Acesta, în vârstă de 35 de ani, are arsuri de gradul III pe 100% din suprafaţa corpului şi a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni. În aceeaşi unitate sanitară a ajuns şi un bărbat de 49 de ani cu arsuri de gradul II şi III pe 25% din suprafaţa corpului.

Ceilalţi doi bărbaţi, de 34 şi 58 de ani, care au arsuri de gradul II şi III pe 20% şi respectiv 24% din suprafaţa corpului au fost transportaţi la Spitalul de Arşi din Capitală.

 

×
Subiecte în articol: arsi raniti Navodari explozie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close