Antena 3 CNN Actualitate Religie Dana Nălbaru, la podcastul lui Mihai Morar: "Sper să mă pocăiesc şi mai mult. Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri"

Dana Nălbaru, la podcastul lui Mihai Morar: "Sper să mă pocăiesc şi mai mult. Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri"

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a povestit la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar cum s-a pocăit, cum şi-a întors faţa către Dumnezeu, dar și ce i-a adus această etapă din viața ei.

Dana Nălbaru, la podcastul lui Mihai Morar: "Sper să mă pocăiesc şi mai mult. Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri"
Sursa foto: Dana Nalbaru/Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2023   •   11:22

"Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Sunt pocăită si sper să mă pocăiesc și mai mult", spune Dana Nălbaru.  

Fosta solistă a trupei Hi-Q spune că se bucură acum de lucrurile simple, că îi place să spele rufe şi să aibă grijă de copiii ei. 

"Vreau să spăl rufe oricât de patetic sună pentru altele. Mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea şi de copiii mei.

Sunt pocăită şi sper să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.

Dana Nălbaru: "Mare parte a schimbării mele s-a produs în ultimii opt ani, când am descoperit că îmi place viaţa fără să mă cunoască lumea"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea.

Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri.

Mare parte a schimbării mele şi păcii mele interioare s-a produs în ultimii opt ani, când am descoperit că îmi place viaţa fără să mă cunoască lumea foarte mult", a mai povestit Dana Nălbaru, în podcastul lui Mihai Morar.

"Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. 

Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. 

Pocăința este, în primul rând, în inima ta... Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!", a continuat Dana Nălbaru.

×
Subiecte în articol: Dana Nalbaru pocăită
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close