Antena 3 Actualitate Religie Reacţia unui preot ortodox la ordinea catolică din Miercurea Ciuc: "Io propun ca fiecărei parohii să i se dea câte o piață cât aceea"

Reacţia unui preot ortodox la ordinea catolică din Miercurea Ciuc: "Io propun ca fiecărei parohii să i se dea câte o piață cât aceea"

de Claudia Popovici    |    08 Apr 2021   •   20:42
Reacţia unui preot ortodox la ordinea catolică din Miercurea Ciuc: "Io propun ca fiecărei parohii să i se dea câte o piață cât aceea" Galerie foto (1) Facebook / Eugen Tănăsescu

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a comentat modul în care s-a desfășurat Paștele Catolic în condiții de pandemie la Miercurea Ciuc.

Duminica trecută la Miercurea Ciuc au fost sfințite bucatele de Paște. La eveniment a participat un număr mare de oameni, care au păstrat distanța și au așteptat liniștiți până când le-au fost sfințite coșurile cu mâncare.

În anii trecuți, ceremonialul se desfășura doar pe platoul din fața Palatului Administrativ din Miercurea Ciuc, dar anul acesta, în condiții de pandemie, zona a fost extinsă. Astfel, oamenii au putut respecta măsurile sanitare și au putut participa și la eveniment.

În replică, preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, propune ca fiecărei parohii să i se dea câte o piață ca în Miercurea Ciuc.

„Io propun ca fiecărei parohii să i se dea câte o piață cât aceea. După aia vorbim de civilizație și alte delicatețuri propagandiste. Lemnul și spațiile mici, da?! Ipocrizia zăpăcește România", a spus preotul Eugen Tănăsescu, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close