Antena 3 CNN Actualitate Religie Se spune că aceasta este cea mai puternică rugăciune ortodoxă

Se spune că aceasta este cea mai puternică rugăciune ortodoxă

Se spune că aceasta este cea mai puternică rugăciune ortodoxă
Sursa foto: Foto: ortodoxia.me
05 Iun 2019   •   17:57

Multi credinciosi o considera drept cea mai puternica rugaciune ortodoxa. Forta ei este atat de mare incat ne fereste de blesteme si ne ajuta sa devenim mai buni in momentele in care simtim ca nu mai e loc de omenie pe lume si ca, oricate eforturi am face, totul e compromis.

La rostirea acestei rugaciuni trebuie sa respecti o serie de reguli. In ziua in care o spui, pentru ca are o putere uriasa, trebuie sa nu de indestulezi cu hrana, sa nu ocaresti pe nimeni, sa nu muncesti daca e zi de sarbatoare si sa nu minti. Rugaciunea se spune la ora 22.00, caci atunci creierul nostru este eliberat de forfota din fiecare zi.

Marii preoti ortodocsi ai lumii sustin ca rugaciunea spusa seara tarziu, cat mai aproape de miezul noptii, are efecte mai puternice deoarece atunci suntem doar noi cu Dumnezeu, in liniste deplina, si nimic nu ne atrage atentia. In acest fel, nu exista riscul de a spune rugaciunea intr-un mod mecanic pentru ca nu va avea niciun efect.

Cea mai puternica rugaciune ortodoxa

„In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh

Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (aici, rostesti numele tau), apara-ma!

Dezleaga, Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu (numele vrajmasului), dezleaga-le! Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele tau), iarta-ma!

Dezleaga, Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor etc (aici completezi cu tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin!”
De asemenea, la rostirea acestei rugaciuni e bine sa aprinzi 4 lumanari.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close