Antena 3 CNN Actualitate Silvio Berlusconi și femeile din viața lui: ”Vreau chipuri tinere, chipuri noi”

Silvio Berlusconi și femeile din viața lui: ”Vreau chipuri tinere, chipuri noi”

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a avut o viață personală destul de bogată și din punct de vedere personal. Italianul nu s-a ferit să se afișeze cu femeile din viața lui.

Silvio Berlusconi și femeile din viața lui: ”Vreau chipuri tinere, chipuri noi”
Sursa foto: Profimedia
de Georgiana Adam    |    12 Iun 2023   •   14:18

Silvio Berlusconi nu și-a ascuns pasiunea pentru femei frumoase. Fostul premier italian a trăit o viață controversată, cu petreceri misterioase, la care participau un număr mare de reprezentate ale sexului frumos.

Acesta a avut trei soții de-a lungul timpului, respectiv Veronica Lario, în perioada 1990-2014, Carla Dall’Oglio, în perioada 1965-1985 și Marta Fascina, în perioada 2022-2023. Ultima sa soție a fost cu 53 de ani mai tânără decât el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, el a mai avut alături numeroase alte femei, printre care Sabina Began, de profesie, actriță. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi având un tatuaj cu mesajul "Omul care mi-a schimbat viața, SB”.

Citește și: A murit Silvio Berlusconi la vârsta de 86 de ani

O altă femeie din viața fostului premier italian a fost Mara Carfanga a fost model topless și asistentă de televiziune. Ea a fost și cea care l-a determinat pe Berlusconi să declare că urma să se căsătorească cu ea, lucru care a scos-o din minți pe fosta lui soție.

Totodată, Silvio Berlusconi a numit mai multe femei frumoase în funcții politice și a făcut presiuni pentru acestea.

"Vreau chipuri tinere, chipuri noi, care să reînnoiască imaginea Italiei în Europa”, spunea Silvio Berlusconi, chiar înainte să se afle că a plasat o altă femeie din viața lui, pe nume Barbara Matera, în funcția de deputat în Parlamentul European, potrivit playtech.ro.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close