Antena 3 CNN Actualitate Social Anul 2019, previziuni numerologice pentru România: Un an cu zone agresive

Anul 2019, previziuni numerologice pentru România: Un an cu zone agresive

Anul 2019, previziuni numerologice pentru România: Un an cu zone agresive
30 Dec 2018   •   20:12

Numerologul Romeo Popescu a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu în emisiunea „Subiectiv”. Acesta a făcut o serie de previziuni numerologice pentru România în 2019.

„E de bine. Pentru noi toți este de bine, orice s-ar întâmpla, ne vom da seama că acel lucru ne va ajută. Este un an puternic pentru România. România egal 8, dar ea este născută în 24 ianuarie 1859

România este în ciclu evolutiv într-un an 18. Din 24.01. 2019 va intra într-un an personal cu numărul 8. Focusul puterii va fi pe țara asta.

Asta înseamnă că o să fie zone agresive, oameni vehemenți să transfirme totul de la rădăcini, oameni influenți o să-și închidă influența în 2019. Pe unii îi știm, pe alții nu.

Trei este o cifră mentală și 19 tot mentală. Ce o să vedem afară, mai multă liniște vizavi de trăire. O să fie altfel de demonstrații. Dacă o să fie, vor ii de două tipuri: pașnic sau una care va fi înăbușită cu forța. Să dea Dumnezeu să nu fie.

România intră într-un an al justițiarului, fiecare va avea ceva de spus, cu putere. Dacă nu de vorbă bună, va înțelege cu forța.

Niște momente foarte dure vor fi în ianuarie spre final, înainte de 24 și după, în luna martie și în septembrie.

Calmitate o să fie în luna a șaptea. Se va face un bilanț față de lucrurile care se vor întâmpla”, a declarat specialistul.

„Românii trebuie să fie atenți la ce li se spune și să nu mai reacționeze emoțional. Să gândească mai mult, să-și pună mintea la contribuție”, mai spune Romeo Popescu.

×
Subiecte în articol: numerolog
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close