Antena 3 CNN Actualitate Social Black Friday 2022. Când e ziua marilor reduceri în România şi care sunt magazinele participante

Black Friday 2022. Când e ziua marilor reduceri în România şi care sunt magazinele participante

Ziua celor mai mari reduceri din an este aşteptată cu nerăbdare de milioane de români, în ciuda crizei şi creşterii generale a preţurilor.

Black Friday 2022. Când e ziua marilor reduceri în România şi care sunt magazinele participante
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    20 Oct 2022   •   12:11

Black Friday 2022 România se organizează pe 11 noiembrie 2022.

În Statele Unite Black Friday este întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței, anul acesta fiind pe 26 noiembrie. În România, însă, data este stabilită de fiecare magazin în parte, neavând tradiția americană a acestei sărbători.

E foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2022.

Există și comercianți care vor organiza Black Friday pe o perioadă mai lungă, fie că vorbim de o săptămână sau chiar de o lună. 

Cine participă la Black Friday 2022

Odată cu trecerea anilor, tot mai multe magazine participă la Black Friday, oferind reduceri la cât mai multe produse din orice domeniu. 

Până acum s-au anunţat 147 de magazine participante, printre care: ALTEX, Auchan, Collective Online, Deichmann, DOMO, ECCO, eMAG, H&M, IKEA, JYSK, La Rosa, METRO, PANDORA, PC Garage, Selgros, Sport Depot, Vivre, Zalando, Notino, Flanco, Lensa, CCC, LC Waikiki, Sephora, Douglas.

 

×
Subiecte în articol: Black Friday 2022
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close