Antena 3 CNN Actualitate Social Clipe de groază pentru un băiețel din Arad. A fost mușcat de un câine lăsat liber de stăpân. Copilul e în stare gravă la spital

Clipe de groază pentru un băiețel din Arad. A fost mușcat de un câine lăsat liber de stăpân. Copilul e în stare gravă la spital

Clipe de groază pentru un băiețel din Arad. A fost mușcat de un câine lăsat liber de stăpân. Copilul e în stare gravă la spital
10 Mai 2018   •   17:59

Un băiat de nouă ani, din Arad, a ajuns în stare gravă la Urgențe, după ce a fost muşcat de câinele unui vecin, care l-a lăsat liber pe stradă.

Atacul s-a petrecut în apropiere de un parc, unde băiețelul s-a jucat împreună cu alți prieteni. Copilul a fost mușcat de spate, de membre și din alte zone ale corpului, fiind operat de către medici, scrie aradon.ro.

„Copilul a fost mușcat pe strada Constituției din Arad. A fost mușcat grav. Doi proprietari care consumă alcool dețin un câine periculos care mușcă oamenii pe stradă. Și ei sunt o problemă pe stradă, beau și fac probleme, atât ei cât și câinele aproape că omoară oameni. Aproape că mi-a omorât copilul, mi l-a mușcat în proporție de 90 la sută pe corp și autoritățile își pasează responsabilitățile, în acest moment câinele fiind liber, pe stradă. Iese pe poartă cum vrea el. Efectiv sunt șocat de ce se întâmplă. Nu îmi mai rămâne decât să plec din țara asta, sincer. Situația este foarte gravă de data aceasta. Dacă nici acum nu este luat câinele de acolo…”, a declarat tatăl copilului mușcat de câine.

Între timp, tatăl copilului a făcut și o plângere penală la Poliție. „În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare de către proprietar a măsurilor de prevenire a atacului canin, conform OG 55/2002”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Stăpânii câinelui au fost amendați și cu 500 de lei pentru că au lăsat nesupravegheat animalul. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

×
Subiecte în articol: caine copil Arad muscat parc Politie plangeri
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close