Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Tudor Popescu, despre noile buletine: „Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni!”

Cristian Tudor Popescu, despre noile buletine: „Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre isteria creată de introducerea noilor buletine cu cip, până în 2021. Unii români sunt speriați de ideea de cip, iar jurnalistul consideră că această temere este una nefondată.

Cristian Tudor Popescu, despre noile buletine: „Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni!”
Sursa foto: foto- Facebook/ Cristian Tudor Popescu
25 Ian 2020   •   14:49

„Am auzit tot felul de teorii ale conspirației. Oamenii ăștia au și o opțiune, nu sunt siliți. Nu, stimați telespectatori, nu sunteți siliți să aveți buletin cu cip. Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap, nu în buletin. De pildă, temerea de baza este: o să fim urmăriți, am văzut la dezbaterea publică organizată de MAI, temerea este că o să fim urmăriți peste tot, de colo-colo, pentru că se bagă antene, microantene în cipul respectiv”, a spus CTP la Digi 24.

Citește Și Când se schimbă buletinele. Ce riscă românii care vor refuza noile cărți de identitate prevăzute cu cip

Cei care nu doresc un astfel de buletin pentru că îi tâmpește, pentru că, nu știu, am auzit și asta că nu mai fac copii ăia care au buletin cu cip, cei care au temerile astea pot să rămână cu buletin vechi, fără cip. O singură problemă: nu mai ies din țară. Cu buletinul vechi nu mai ieși. Rămâi aici, patriot, rămâi la Românica. Ceea ce e foarte bine pentru că bănuiesc că toți oamenii ăștia care au temerile astea consideră că răul vine din Occident. De acolo vine cipul ăsta, că nu l-au făcut, aici, românii. (...) Ce minte îngustă au atâția oameni, din păcate, din această țară, care nu se gândesc: domne, suntem în UE, trăim pe planeta Pământ și planeta aceasta este globalizată în acest moment. Când se fac pașapoarte și buletine cu cip ele se fac pe toată planeta. Tehnologia nu poate fi oprită”, a mai precizat gazetarul.

×
Subiecte în articol: buletine cip
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close