Antena 3 CNN Actualitate Social Criză medicală la penitenciarul unde este închisă Udrea. Cum se simte fosta blondă de la Cotroceni

Criză medicală la penitenciarul unde este închisă Udrea. Cum se simte fosta blondă de la Cotroceni

Criză medicală la Penitenciarul de Femei din localitatea prahoveană Târgșor, unde este încarcerată şi Elena Udrea. 

Criză medicală la penitenciarul unde este închisă Udrea. Cum se simte fosta blondă de la Cotroceni
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    03 Aug 2022   •   08:33

Mai multe deținute s-au plâns că le-au apărut erupții pe corp, după ce au mâncat de la cantina penitenciarului, unde mâncarea ar fi fost gătită cu alimente alterate. 

Surse Antena 3 fac referire la un număr mare de deţinute care s-ar confrunta cu această problemă după ce ar fi consumat mâncare în care ar fi fost puse nişte legume alterate.

Unele dintre deţinute s-ar fi prezentat la cabinetul medical cu astfel de erupţii pe piele şi ar fi fost pansate de medicii unităţii de penitenciar.

Tot aceleaşi surse susţin că în urmă cu patru ani, la Târgșor ar mai fi fost o situație de genul acesta când unitatea ar fi primit "brânză alterată". 

În acest penitenciar se află închisă şi Elena Udrea, dar ea nu s-ar afla printre paciente, pentru că fostul demnitar nu ar consuma nimic din ce se serveşte din cantina unităţii, ci numai din pachetele de acasă sau din ce îşi cumpără de la magazin.

Pe 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pentru acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

După pronunțarea deciziei, polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare. Ca urmare, autoritățile române au început procedurile și Udrea a fost dată în urmărire generală.

Ulterior, ea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close