x close

Dan Voiculescu, apel la solidaritate între cetățenii români

06 Dec 2018   •   18:01
Dan Voiculescu, apel la solidaritate între cetățenii români

Profesorul Dan Voiculescu face apel la solidaritate între cetăţenii României. 

„Este necesar să ne redescoperim solidaritatea pentru a ne asigura supravieţuirea şi dezvoltarea ca stat", spune profesorul. 

Apelul vine în contextul în care societatea românească este afectată tot mai mult de virusul agresivităţii şi al obsesiei pentru desfiinţarea celuilalt. 

”Această abordare distructivă - pe care o regăsim în toate taberele, de la stânga la dreapta și de sus în jos - dezintegrează România. Ne sabotează obiectivele naționale. Imaginea noastră externă este direct dependentă de respectul pe care ni-l acordăm unii altora pe plan intern. Când toată lumea înjură, de la politician la filosof, țara întreagă pare doar o periferie obscură și nefrecventabilă.”, scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal.

Profesoul Dan Voiculescu reaminteşte că, recent, Curtea de Apel i-a dat câștig de cauză în procesul cu jurnalista Sorina Matei. Este doar un exemplu al şirului de atacuri la care a fost supus din obsesia de a fi desfiinţat, iar instanţele au confirmat de trei ori că afirmațiile făcute de jurnalistă la adresa lui nu au avut niciun temei.

 

Citeşte mai multe despre:

Dan Voiculescu solidaritate apel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati