Antena 3 Actualitate Social Dupa 117 ore de travaliu o bucuresteanca a avut parte de o cezariana “pe viu”: “Am mușcat pereții la propriu, mi-am sfâșiat hainele, durerea a fost…”

Dupa 117 ore de travaliu o bucuresteanca a avut parte de o cezariana “pe viu”: “Am mușcat pereții la propriu, mi-am sfâșiat hainele, durerea a fost…”

14 Apr 2018   •   16:25
Dupa 117 ore de travaliu o bucuresteanca a avut parte de o cezariana “pe viu”: “Am mușcat pereții la propriu, mi-am sfâșiat hainele, durerea a fost…”

Nicoleta Vaia din București are un băiețel, pe care l-a adus pe lume acum cinci ani, după 117 ore de travaliu și o cezariană ”pe viu” intrucat boala ei nu îi permite să facă anestezie. Femeia sufera de mastocitoza, o boală foarte rară care se manifestă prin urticarie, episoade de șoc anafilactic, imposibilitatea de a asimila medicamente și multe alte neplăceri.

"Si atunci mastocitoza și-a adus aminte de mine, flushing, șoc anafilactic de la traumatism. Am leșinat de 5 ori de durere.  Au urmat 117 ore de travaliu. I-am căzut în genunchi anestezistului care m-a împins cu piciorul, că mastocitoza oricum mă va ucide. Am făcut presopunctură până când dinții metalici ai pieptenului mi-au străpuns palmele și a curs sânge, doar să am dilatație. Pentru că fătul era în pericol, medicii au decis că era nevoie de cezariană. ”Am mușcat pereții la propriu, mi-am sfâșiat hainele, durerea a fost atroce. Mă doare doar când îmi amintesc”, a declarant femeia pentru Libertatea.ro.

 Abia la cinci zile după operație și-a revenit din șoc și a putut să-și vadă băiețelul în incubator.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close