Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini exclusive cu prima mireasă a lui Florin Condurăţeanu. Povestea de dragoste dezvăluită chiar în ziua despărțirii

Imagini exclusive cu prima mireasă a lui Florin Condurăţeanu. Povestea de dragoste dezvăluită chiar în ziua despărțirii

S-au împăcat după 20 de ani de la divorț și au trăit împreună până moartea i-a despărțit. Este povestea de dragoste dezvăluită chiar în ziua despărțirii de văduva sa, Gabriela Condurăţeanu.

Imagini exclusive cu prima mireasă a lui Florin Condurăţeanu. Povestea de dragoste dezvăluită chiar în ziua despărțirii
Sursa foto: Antena 3
de Mihaela Bîrzilă    |    03 Iul 2021   •   18:13

Regretatul jurnalist Florin Condurăţeanu a știut de toate poveștile și iubirile marilor artiști, dar povestea lui a ținut-o bine ascunsă. O lecție despre fericirea din spatele cuvintelor într-un interviu tulburător cu cea care l-a condus pe ultimul drum și pentru care el a fost marea iubire.

După ce l-a văzut fără suflare i-a spus "nu mă pot despărți de tine”. Întrebată cât de mult s-au iubit și cum și-a dat seama că îl iubește cu adevărat pe îndrăgitul jurnalist, Gabriela Condurăţeanu a spus că l-a iubit din totdeauna.

„Nu am încetat nicio clipă să îl iubesc, el a fost prima iubire și probabil că de asta peste niște ani ne-am căsătorit. A fost prima mea iubire, prima relație, prima căsătorie.

Am fost trei ani prieteni și patru ani căsătoriți. Au fost șapte ani frumoși, superbi care nu se pot uita. Am trăit atât de frumos! Generozitate a lui și poate cu înțelepciunea și înțelegerea mea niciodată nu ne-am adresat un cuvânt urât, jignitor sau nu ne-am înțeles. Au fost niște ani buni și niște ani frumoși", a spus Gabriela Condurăţeanu.

Întrebată care a fost secretul mariajului lor, soţia lui Florin Condurăţeanu a precizat că la bază a fost încrederea.

„Încrederea, înțelepciunea, faptul ca am constatat, în timp, că omul respectiv este omul care ți se potrivește, este omul care nu te minte, este omul care te întreabă ce faci, este omul implicat în viața ta și atunci gelozia ce rost mai are?", a precizat Gabriela Condurăţeanu.

Întrebată apoi cum era Florin Condurăţeanu acasă, soţia sa a precizat că tot ce spunea era din tot sufletul şi nu scăpa nicio ocazie ca să-i felicite pe cei din jur pentru realizările lor.

Florin Condurățeanu pe care l-a văzut toată lumea. Tot ceea ce spunea, și era din suflet tot ceea ce spunea, era expresiv cu vocea lui de tunet pe care nu o puteai confunda cu nimic și foarte încrezător tot timpul era pozitiv.

S-a bucurat de realizările tuturor colegilor. Nu exista să nu dea un telefon imediat", a mai povestit Gabriela Condurăţeanu.

Mai mult imagini cu prima mireasă a lui Florin Condurăţeanu şi alte detalii din viaţa renumitului jurnalist vedem, pe larg în materialul de mai jos.

×
Subiecte în articol: Florin Condurățeanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close