Antena 3 CNN Actualitate Social Fostul principe Nicolae, audiat de polițiști

Fostul principe Nicolae, audiat de polițiști

Fostul principe Nicolae, audiat de polițiști
08 Noi 2017   •   18:48

Update: Fostul principe Nicolae se află la poliție unde dă declarații, ca urmare a incidentului în care acesta a încercat să intre cu forța în casa Regelui Mihai.

Știrea inițială: Fostul principe Nicolae s-a ales cu o plângere la poliția elvețiană după ce a încercat să forțeze intrarea casei din Versoix a Regelui Mihai. În comunicatul Familiei Regale dat publicității miercuri apar detalii ale agresiunii exercitate de fostul principe.

"Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege", se arată în comunicat. 

×
Subiecte în articol: principele nicolae Regele Mihai I
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close