Antena 3 CNN Actualitate Social Fostul principe Nicolae se pregăteşte de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă a viitoarei lui soţii

Fostul principe Nicolae se pregăteşte de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă a viitoarei lui soţii

Fostul principe Nicolae se pregăteşte de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă a viitoarei lui soţii
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
19 Sep 2018   •   13:59

Peste numai zece zile, fostul principe Nicolae şi Alina Binder îşi vor jura credinţă în biserică. Emoţiile sunt mari, iar pregătirile de nuntă au intrat pe ultima sută de metri.

Nunta va avea loc la Cazinoul din Sinaia, iar cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand. Ce doi îşi vor uni destinele la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Alina Binder a vorbit şi despre rochia de mireasă, creată de un designer român. ''Vor fi niste motive inspirate din portul bunicii mele, portul sasesc, dar foarte discret. O să fie superbă'', a spus viitoarea mireasă.

La marele eveniment vor lua parte peste 200 de invitaţi, printre care şi reprezentanţi ai mai multor familii regale din Europa. Marii absenţi vor fi însă chiar membrii Casei Regale din România: invitaţia la nuntă trimisă de Nicolae mătuşii sale Margareta, Custode al Coroanei, a fost înapoiată nedeschisă, semn că a fost refuzată. Mai mult, se pare că nici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu va participa la eveniment.

 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close